Ce poate fi mai simplu decat sa ungi niste lipii cu pasta de naut, sa le presari cu morcov ras si sa arunci si niste bucati de mozzarella?
Apoi rulezi lipia ca pe clatita si o tai in felii. Gata!
Pentru lipii
10 g de drojdie uscata
1 lingurita de zahar
1 lingurita de sare
200 ml de apa calduta
100 ml de ulei
500 g de faina
Pentru pasta de naut
1 conserva de naut
sucul de la jumatate de lamaie stoarsa
2-3 linguri ulei de masline
Pentru umplutura
cativa morcovi, rasi
putin ulei
cateva bilute de mozzarella
1 Pregateste lipiile dupa reteta de pe dragosteadinfarfurie.ro.
2 Pune in mixer ingredientele pentru pasta de naut (nu, nu e humus) si mixeaza. Mai adauga putin ulei, pana cand compozitia e ca o pasta tartinabila.
3 Amesteca morcovii, imediat dupa ce i-ai ras, cu putin ulei.
4 Unge o lipie cu pasta de naut. Adauga morcov ras si mozzarella rupta in fasii. Ruleaza lipia si tai-o in felii.
Mie imi place mult sa mananc lipiile astea cu supa-crema de linte.
Daca vrei carne, adauga sau inlocuieste mozzarella cu fasii de piept de pui fript.


